Memorialul “Monica Anghel”

12. ianuarie 2013

Memorialul “Monica Anghel”

A intrat în tradiţia Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad. Regretatul fost cadru didactic şi fost inspector de specialitate Monica Anghel a fost evocat şi în acest an, prin memorialul care a avut loc sâmbătă la Sala Sporturilor. Ne referim la Memorialul „Monica Anghel” la handbal feminin, ajuns la ediţia cu numărul 5, eveniment organizat de Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, IŞJ Arad şi DJST Arad, în prezenţa copiilor acesteia, Alexandra şi Alexandru.

În urma desfăşurării jocurilor, clasamentul final se prezintă astfel: 1.CSŞ Timişoara, 2. Letavetef (Ungaria), 3.HC Arad, 4. HC Paleu Oradea.

Turneul a fost marcat de spiritul de fair-play şi respect pentru memoria regretatei profesoare. Echipele participante au fost recompensate cu diplome şi cupe. Premierea a fost făcută de prof. Pompiliu Moldovan, director Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, Pavel Sârbu, reprezentantul AJ Handbal, Dumitru Siladi, DJST Arad şi Paul Barta, inspector de specialitate ISJ Arad.

Organizatorii mulţumesc tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a competiţiei, cadre didactice, DJST Arad, ISJ Arad şi Restaurantul Clasic.

Director,

Prof. Moldovan Pompiliu

5

8

10

6

1

3

4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*